Downloadzone

Lorenzo Risack
Kleine lettertjes met een grote impact
In dit e-boek lees je meer over het opstellen van algemene voorwaarden. Het is een beknopte gids waarbij theorie en praktijk elkaar voortdurend afwisselen. Voorbeeldclausules helpen je op weg om zelf jouw eigen factuurvoorwaarden op te stellen.
€4,99 E-book

Juridische documenten downloaden

Via deze pagina kan je eenvoudig een aantal juridische documenten downloaden, net zoals handige handleidingen die jou helpen bij het opstellen ervan. Deze handleidingen bevatten talloze juridische documenten en voorbeelden en helpen jou bij het opstellen ervan.

Welke juridische documenten downloaden bij Rechtenkrant?

Het aanbod aan juridische documenten en downloads is in volle ontwikkeling. Op termijn hopen we echter talloze documenten aan te bieden. Denk in de eerste plaats aan voorbeeldcontracten zoals huurovereenkomsten, een scholingsbeding of een concurrentiebeding. Hiernaast leggen we in handige en beknopte publicaties uit hoe je zelf de door jou gewenste juridische documenten kan opstellen en hebben we het niet alleen over aandachtspunten maar geven we ook handige voorbeelden mee.

Waarom niet juridische documenten gratis downloaden?

Bij Rechtenkrant vind je voortdurend actuele nieuwsberichten en blogpagina’s boordevol tips & advies. Op die manier maakt Rechtenkrant de juridische wereld ook voor de leek toegankelijker. Vanuit die visie zou het toch logisch zijn dat wij juridische documenten gratis aanbieden? Dat klopt misschien wel, maar dat zou eveneens het overlevingsrecht van Rechtenkrant hypothekeren.

Tot op heden is en blijft Rechtenkrant immers een uit de hand gelopen hobby. De advertenties die je op de website ziet verschijnen? Zij dekken  slechts een fractie van de werkingskosten en dit zonder de vele tijd en arbeid die onlosmakelijk met een website verbonden zijn. Om die reden zien wij ons dan ook genoodzaakt om voor premium content een kleine vergoeding te vragen. Op die manier kunnen ook wij het hoofd boven water houden. Eerlijk is eerlijk, toch?