Disclaimer

  1. Algemeen

Deze website, Rechtenkrant.be, (hierna “de Website”) wordt beheerd door Risack Media, gevestigd te Vijf Eikenstraat 54, 8780 Oostrozebeke. Door de Website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met de volgende disclaimer.

  1. Geen juridisch advies

De inhoud van de Website is bedoeld om algemene informatie te verstrekken over juridische kwesties en ontwikkelingen. Deze informatie is geen juridisch advies en mag niet worden geïnterpreteerd of gebruikt als zodanig. De Website beantwoordt geen specifieke juridische vragen. Voor persoonlijk juridisch advies dient u een gekwalificeerde juridische professional, zoals een advocaat, te raadplegen.

  1. Geen aansprakelijkheid

Hoewel we redelijke inspanningen leveren om de juistheid en actualiteit van de informatie op de Website te waarborgen, garanderen we niet dat de inhoud altijd juist, volledig, betrouwbaar of up-to-date is. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten, omissies of onnauwkeurigheden in de inhoud van de Website.

Het gebruik van de Website en de informatie die erop staat is geheel op eigen risico. Risack Media is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de Website of de onmogelijkheid om de Website te gebruiken.

  1. Verwijzingen en Links

De Website kan links naar andere websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacybeleid, of praktijken van deze websites. Het gebruik van deze links is op eigen risico.

Door de Website te gebruiken, erkent u dat u deze disclaimer hebt gelezen en begrepen, en dat u instemt met de voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van de Website.