Samenwerken

Content Marketing via Rechtenkrant

Jouw expertise en dienstverlening in de verf zetten? Jouw reputatie een boost geven en meteen ook hoger scoren in Google? Bij Rechtenkrant plaatsen we content marketing hoog op de agenda.

Opname in de Advocatendatabase

Wilt u uw advocatenkantoor beter zichtbaar maken voor potentiële cliënten? Door opname in onze advocatendatabase wordt uw praktijk gevonden op basis van uw postcode, waardoor cliënten in uw regio gemakkelijk contact met u kunnen opnemen. Uw vermelding bevat uw naam, logo, adres, telefoonnummer, e-mailadres en website. Deze gegevens zijn eenvoudig aan te passen. U kunt kiezen om te adverteren per maand of per jaar. Voor maximale zichtbaarheid kunt u ook adverteren op alle pagina’s.

Publiceer een advertorial

Wij publiceren met alle plezier een van jouw juridisch gerelateerde artikelen op onze website. Wij delen het artikel via Social Media en voorzien het van een verwijzing naar jouw auteursprofiel. Een linkje naar jouw website of LinkedIn? Geen probleem, dat is zo gepiept!

Zelf geen juridische pen? Dan kunnen wij ‘m voor jou neerpennen. In dat geval wordt het artikel geschreven als een nieuwsbericht en voorzien van een link naar jouw website. De voorwaarde is natuurlijk dat er een een juridische link kan worden gelegd.

Neem contact op met Textifant of gebruik onderstaand formulier:

    Praktische voorbeelden van content marketing via Rechtenkrant

    • Een advocaat schrijft een FAQ over een actueel thema. Hij publiceert het artikel via Rechtenkrant. Er wordt een link voorzien naar de website van de advocaat.
    • Een slotenmaker laat een artikel schrijven waarin een link wordt voorzien naar zijn website.  In dat artikel wordt de rol van de slotenmaker bij de beslaglegging door de gerechtsdeurwaarder omschreven. Als voorbeeld wordt een citaat / ervaring van de desbetreffende slotenmaker opgenomen, inclusief een link naar zijn website.
    • Een hotel laat een artikel schrijven met een link naar zijn website. Het artikel bespreekt het keurmerk dat het hotel dragen mag. Het hotel wordt als voorbeeld aangehaald en er wordt een link voorzien naar de website van het hotel.