Opname in de advocatendatabase van Rechtenkrant.be

Welkom bij Rechtenkrant.be, een van de grootste juridische nieuwsplatforms in Vlaanderen. Bent u een advocaat en wilt u uw zichtbaarheid vergroten? Overweeg dan om te adverteren in onze advocatendatabase. Wij helpen u om uw potentiële cliënten direct te bereiken en uw online zichtbaarheid te verhogen.

Deze mogelijkheid is voorbehouden tot advocaten. Bent u geen advocaat en wilt u toch adverteren op Rechtenkrant.be? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Beschikbare formules

De weergegeven prijzen zijn inclusief btw. Na de betaling ontvangt u per mail een bevestiging en een factuur.

Speciale aanbieding: De advocatendatabase gaat live op 12 juni 2024. Gebruik in 2024 de kortingscode EARLYBIRD voor 30% korting op de eerste periode, geldig voor alle abonnementen. Deze kortingscode is geldig tot 31 december 2024.

Waarom adverteren bij Rechtenkrant.be?

1. Bereik potentiële cliënten Onze advocatendatabase is ontworpen om cliënten te helpen advocaten te vinden in hun eigen regio. Dit betekent dat uw gegevens zichtbaar zijn voor mensen die specifiek op zoek zijn naar juridische hulp in uw regio.

2. Uitstekende zichtbaarheid Op de homepagina en onder elke niet-commerciële blog verschijnt een zoekfunctie waarmee bezoekers eenvoudig advocaten kunnen vinden. Dit zorgt voor maximale zichtbaarheid voor uw praktijk.

3. Professionele vermelding Uw vermelding bevat essentiële gegevens zoals naam, logo, adres, telefoonnummer, e-mailadres en website. Deze gegevens zijn eenvoudig aan te passen wanneer nodig. Neem hiervoor contact met ons op.

4. Flexibele advertentieopties U kunt kiezen om te adverteren op een of meerdere postcodes, afhankelijk van uw doelgroep en budget. Advertenties zijn mogelijk per maand of per jaar. Kiest u voor een jaarabonnement, dan krijgt u twee maanden gratis, wat reeds in de prijs is verwerkt.

5. Maximale zichtbaarheid Voor advocaten die maximale zichtbaarheid willen, is er de mogelijkheid om op alle pagina’s van de database te adverteren en prominent in de overzichten te verschijnen. Dit is beperkt tot slechts 8 adverteerders per jaar, dus wees er snel bij!

6. Groot bereik Door samen te werken met Rechtenkrant.be, bereikt u een publiek in zowel België als Nederland. Onze website trekt maandelijks tussen de 12.000 en 20.000 bezoekers die op zoek zijn naar juridische informatie en dienstverlening.

7. Betere prestaties in Google Rechtenkrant.be heeft een uitstekende domeinautoriteit, wat ervoor zorgt dat ook uw website beter presteert in zoekmachines zoals Google. Dit betekent meer zichtbaarheid en potentiële cliënten voor u.

Tarieven

Na ontvangst van de betaling ontvangt u uiteraard een factuur.

Speciale aanbieding: Gebruik in 2024 de kortingscode EARLYBIRD voor 30% korting op de eerste periode, geldig voor zowel jaarabonnementen als publicatie op alle postcodes!

Voordelen

  • Focus op uw regio: Richt u op uw eigen regio of kies voor maximale zichtbaarheid op basis van uw budget.
  • Lage tarieven: Profiteer van extreem lage tarieven om uw praktijk te promoten.
  • Eenvoudig opzegbaar: Geen langdurige verplichtingen; u kunt eenvoudig opzeggen wanneer u wilt.
  • Relevant doelpubliek: Bereik een enorm relevant doelpubliek dat op zoek is naar juridische diensten.
  • Uitstekende klantenservice: Wij passen uw gegevens graag aan indien nodig en helpen u bij vragen.

Neem de Stap

Help ons een juridisch nieuwsplatform in stand te houden, terwijl u uw praktijk onder de aandacht brengt. Kies voor adverteren op Rechtenkrant.be en ervaar de voordelen van een groter bereik, betere zichtbaarheid en een toename van potentiële cliënten. Kies uw postcodes zelf of laat onze experts u adviseren voor de beste resultaten.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons. We helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Het team van Rechtenkrant.be