[Boekentip] Dit zijn de 2 beste boeken van Jef Vermassen

Meester Jef Vermassen is een bekend strafpleiter in België. Hij verdedigde reeds talloze slachtoffers en verdachten in grote moordzaken die voor enige opschudding zorgden. Over zijn hele carrière heen bekwam hij al ruim 16 vrijspraken voor het hof van assisen, wat toch wel ongezien is. Hij verdedigde onder andere de slachtoffers van Hans Van Themsche, de familie van Els van Doren in de parachutemoord en de slachtoffers van Ronald Janssen. Daarnaast is Jef Vermassen auteur van verschillende goede boeken waarvoor hij tot meer dan 1.200 Belgische moordzaken bestudeerde.

De boeken van Jef Vermassen zijn op een toegankelijke en begrijpbare manier geschreven en helpen zowel om het leed van de slachtoffers als het ondenkbare gedrag van moordenaars te begrijpen. Hieronder zijn de twee beste boeken van Jef Vermassen weergegeven.

Moordenaars en hun motieven

Het beste boek van Jef Vermassen is volgens ons het boek Jef Vermassen Moordenaars en hun motieven. In het beste boek van Jef Vermassen heeft hij het over de menselijke wreedheid en monsterachtige daden, maar ook over de vele gezichten van moord en hoe er in elke mens een moordenaar verscholen gaat. In het beste boek van Jef Vermassen is de duidelijke gedrevenheid van de strafpleiter te herkennen. Het beste boek van Jef Vermassen laat dan ook niemand onbewogen. Ik raad het beste boek van Jef Vermassen zeker aan. Het is geen juridisch, criminologisch of psychologisch werk, maar het biedt waardevolle inzichten in deze drie takken. Stap voor stap ontdek je hoe een gewone huisvader een moordenaar wordt. Absoluut een aanrader!

Verkrijgbaar bij

bol.com (€29,99)
Meester, ik heb geen tranen meer
Meester, ik heb geen tranen meer

Waar het beste boek van Jef Vermassen focust op de moordenaars, doet het Jef Vermassen boek Meester ik heb geen tranen meer dit op de slachtoffers. Het tweede beste boek van Jef Vermassen is een imposant en meeslepend boek dat de stem vertolkt van slachtoffers van kindermisbruik en de families van moordslachtoffers. Het tweede beste boek van Jef Vermassen vertelt hoe zij het rouwproces verwerken, hoe ze omgaan met trauma en hoe ze woede en wrok een plaats geven. Het tweede beste boek van Jef Vermassen is gevuld met persoonlijke anekdotes en verhalen uit zijn jarenlange loopbaan en is net zoals het beste boek van Jef Vermassen zeker een aanrader.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€29,99)